13855354235_887ae071c0_b

 

Forhåpentligvis har du og dine kunder hatt en lang og god ferie og er klar for å starte opp med ny frisk motivasjon for resten av året. Hva med å starte opp etter ferien med en hyggelig «velkommen-tilbake-fra-ferie» mail? Ved hjelpe av et digitalt nyhetsbrev kan dette gjøres på en svært enkel måte. I tillegg kan du bruke det til mye annet, som for eksempel når du har ulike kampanjer, viktige beskjeder etc. Du tenker kanskje at dette blir vanskelig og tidkrevende, men dette kan vi hjelpe deg med!

Med et digitalt nyhetsbrev kan du nå ut til flere tusen med ett budskap. Enten du skal sende et enkelt nyhetsbrev til alle dine kunder, informasjon om et seminar, kurs eller annen salgsaktivitet du har, så er e-post utsendelse et effektivt og enkelt verktøy du kan bruke. Du kan også bruke nyhetsbrevet til å informere om et godt tilbud eller en kampanje dere har gående. Med et par enkle tastetrykk vil du kunne sende ut til eksisterende og potensielle kunder. Dette er en fin måte å holde løpende kontakt med kunden, slik at de ikke glemmer deg. Bruk også nyhetsbrevet til å sende ut informasjon internt til alle dine ansatte.

 

Flere fordeler med å sende nyhetsbrev på e-post

Du holder markedsføringskostnadene lave, da et digitalt nyhetsbrev er en rimelig måte å nå samlet ut til alle dine kunder på, sammenlignet med annen markedsføring. E-post utsendelser har en høy ROI (return of investment) som gir deg gode resultater for pengene. Mellom 20 og 25% av alle åpner e-postene du sender ut. I snitt klikker over 10% på linker i nyhetsbrevet. På andre DM utsendelser ligger responsraten kun på 1%.

digitalt nyhetsbrev

 

Få potensielle kunder til å melde seg på ditt nyhetsbrev

For å gjøre det enklere for deg og få nye potensielle kunder, kan vi også integrere løsningen mot din nettside slik at dine besøkende på nettsiden kan melde seg på et nyhetsbrev, kontaktskjema eller interesseliste for et produkt eller en tjeneste du leverer.

 

Nyhetsbrev på 1-2-3

Med vårt digitale nyhetsbrev får du mulighet til å velge blant flere designmaler. Ved å legge til din logo og sette farger og stil som matcher nettsiden din, får du et enhetlig design på ditt nyhetsbrev og du får bygget merkevaren din med et gjenkjennbart uttrykk.

Vi hjelper deg med å flytte alle dine kontakter inn i løsningen. Du kan enkelt ta ut dine kontakter fra Outlook, Excel, CRM eller økonomisystemet ditt. Deretter kan du få alle dine eksisterende og potensielle kunder og dine samarbeidspartnere inn i massemailsystemet.

Når du skal sende ut ditt første nyhetsbrev får du hjelpen du trenger fra oss. Etter utsendingen er gjort får du tilgang til en portal der du kan følge med på hvordan det har gått med din utsending. Her får du se hvor mange som har åpnet nyhetsbrevet og hvor mange som klikket seg inn på linken til nettsiden din.

digitalt nyhetsbrev

 

Ønsker du å komme i gang?

Vi hjelper deg med å komme i gang med utforming av ditt digitale nyhetsbrev. Du kan starte med å lese mer på våre nettsider her, for deretter å ta kontakt med en rådgiver for et uforpliktende møte. Du kan nå oss på Tlf 33 29 10 00, sende oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fylle ut kontaktskjema.


Kontakt oss