Accellis_Windows10
Det er nå ett år siden Windows 10 ble lansert og kom på markedet. Brukere med Windows 7, 8 eller 8.1 har i det første året kunne oppgradere til Windows 10 helt gratis. Dette tilbudet gjaldt kun frem til 29. juli 2016. Er du en av de som ikke fikk oppgradert innen fristen må du nå kjøpe lisensen. Det finnes en Windows 10 Home versjon og en Windows 10 Pro versjon. Dette vil det komme mer informasjon om etterhvert. Til dere som har oppgradert til Windows 10, er nå den store oppdateringen "Anniversary Update" tilgjengelig via Windows Update.


Hvorfor bør du oppgradere?
Den viktigste grunnene til at du bør oppgradere til Windows 10 er sikkerhets-perspektivet. Windows 7 ble lansert i 2009 og ved å fortsette å benytte seg av dette operativsystemet i dag, har du kun en sikkerhet tilpasset de truslene som fantes på Internett for 7 år siden. I dag er de kriminelle på Internett mye mer sofistikerte og truslene der ute er mye mer kompliserte enn de var i 2009. For å sikre seg mot dette, er det altså viktig å oppdatere operativsystemet ditt, slik at maskinen din er sikret mot dagens trusler.


Ny oppdatering er tilgjengelig. 

I "Anniversary Update" er nå tilgjengelig i Windows Update. Dette er noen smakebiter på hva som er nytt i den store jubileumsoppdateringen:

  • Windows Ink
  • Sikkerhetsforbedringer til Windows Defender og Windows Hello for apper og nettsider
  • Edge er mer strømsnill og støtter utvidelser
  • Cortana er tilgjengelig fra toppen av låsskjermen
  • Nye Windows Store


Vi hjelper deg!
Trenger du mer informasjon rundt Windows 10? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med oss på Tlf 33 29 10 20, send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyll ut kontaktskjema nedenfor. Du kan også lese mer på våre nettsider her.


Kontakt oss