Dette bør du tenke på når kobbernettet legges ned 1


Hvordan kan saneringen av kobbernettet påvirke din bedrift?

Bruker din bedrift fasttelefon, eller en internettforbindelse med ADSL eller VDSL-bredbånd? Da bør du få med deg dette tipset. KOBBERNETTET synger nemlig på siste strofe i det aller siste verset.

Finn alternativet som passer best for deg

Om din bedrift bruker tradisjonell fasttelefon, eller en internettforbindelse med ADSL eller VDSL-bredbånd, da benytter du et nett som er 100 år gammelt, og som ikke lenger møter kravene til stabilitet, sikkerhet, oppetid og båndbredde.

Derfor er det snart ubønnhørlig slutt for kobbernettet, og det er på høy tid at bedriften din går over på nyere teknologi.

Nedenfor skal du få se hva du bør gjøre dersom bedriften din fremdeles har fasttelefon via kobbernettet. Du får også vite hvordan du enkelt og smart kan erstatte det gamle ADSL eller VDSL-bredbåndet med en bedre internettforbindelse for bedriften din, uten at det koster skjorten.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

Databruken og utviklingen i bedriftene og samfunnet, krever ny teknologi. Derfor bør du undersøke muligheten for å få fiber. Dersom du ikke kan få fiber, finnes det gode mobile alternativer.

Finn den beste ADSL- / VDSL-erstatningen

  • Mange bedrifter har de siste årene betalt dyrt for konkurransefortrinnet en rask og stabil fiberlinje gir. De samme fiberlinjene tilbys nå til en mye lavere pris. Det er tøff konkurranse om å vinne nettopp deg som kunde, og det er verdt å undersøke muligheten og eventuelle vilkår for fiber på din lokasjon.

    Det trenger ikke være vanskelig å innhente gode tilbud:

  • På ags.no/fiber kan du fylle ut kontaktskjema, så tar vi helt uforpliktende jobben med å undersøke muligheten for fiber, og innhente tilbud fra ulike tilbydere i ditt område. På denne måten er du garantert å få et så godt tilbud som overhodet mulig, tilpasset behovene i din bedrift.

    Med en rask, stabil og sikker internettforbindelse på plass, har du lagt grunnlaget for mye god digitalisering i din virksomhet.

Dette bør du tenke på når kobbernettet legges ned 2

Finn den beste erstatningen for fasttelefoni

Har du fremdeles fasttelefon som en del av bedriftens telefoniløsning? Da er det forretningskritisk at du tar grep nå, og at du velger rett løsning:

  • På ags.no/jobbmobil kan du enkelt fylle ut kontaktskjema. Du vil da bli kontaktet for en gratis og uforpliktende demo av markedets ledende mobilløsninger.
  • Du får valget mellom to fantastiske løsninger fra Telia eller Telenor, og er med dette den mest objektive tilbyderen i markedet.
  • Vi har kjempefornøyde kunder hos begge operatørene, og i oss har du en partner som skaffer deg de beste vilkårene, og ivaretar deg profesjonelt og ryddig gjennom hele kundeforholdet.

Dette bør du tenke på når kobbernettet legges ned 3

Kort oppsummert

Har du lyst å bli helten som tar bedriften din et digitalt syvmilsteg videre, før det gamle kobbernettet forsvinner?

Alt du trenger å gjøre er å gå inn på ags.no/jobbmobil eller ags.no/fiber og fylle ut kontaktskjema – så er du i gang.

Dette bør du tenke på når kobbernettet legges ned 4

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube-kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med, og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss