windows10
Det er snart ett år siden Windows 10 ble lansert og kom på markedet. Per dags dato er det mer enn 300 millioner mennesker som har tatt Windows 10 i bruk og slik det ser ut nå ligger det an til å bli det mest populære operativsystemet noensinne. Brukere som sitter med Windows 7, 8 eller 8.1 har til nå, kunne oppgradert til Windows 10 helt GRATIS. Dette tilbudet gjelder kun frem til 29. juli 2016. Dersom du enda ikke har oppgradert, bør du gjøre dette før da. Prisen de har gått ut med er 119 dollar, tilsvarende ca. 1000 kr.


Gammeldags sikkerhet?
Den viktigste grunnene til at du bør oppgradere til Windows 10 er sikkerhets-perspektivet. For å forklare dette litt nærmere, Windows 7 ble lansert i 2009 og ved å fortsette å benytte seg av dette operativsystemet i dag, har du kun en sikkerhet tilpasset de truslene som fantes på internett for 7 år siden. I dag er de kriminelle på internett mye mer sofistikerte og truslene der ute er mye mer kompliserte enn de var i 2009. For å sikre seg mot dette, er det altså viktig å oppdatere operativsystemet ditt, slik at maskinen din er sikret mot dagens trusler.


Benytt deg av biometrisk innlogging
Med Windows 10, er det kommet flere nye sikkerhetsfunksjoner. En av disse er Windows Hello, som gjør det mulig å logge på PC-en uten bruk av passord. Du kan velge om du vil logge deg på med fingeravtrykk, iris- eller ansiktsgjenkjenning. Den biometriske ID-en din blir låst til din PC og gjør det umulig for en hacker å stjele ditt brukernavn og passord.


Tilgjengelige oppdateringer

Med Windows 10 kommer det jevnlig ut oppdateringer via Windows Update og dette installeres automatisk. Med disse oppdateringene får du som bruker stadig ny funksjonalitet, bedre sikkerhet og endringer i brukeropplevelsen din!


Prøv det i 30 dager!
Windows 10 er enkelt å bruke og lære. Du trenger ikke å frykte at dine eksisterende data og programmer vil gå tapt. Dette vil følge med videre under en oppgradering. Dersom du angrer deg etter å ha oppgradert til Windows 10, kan du innen 30 dager gå tilbake til versjonen du hadde før du oppgraderte.


Vi hjelper deg med oppgraderingen
Du kan oppgradere GRATIS til Windows 10 dersom du har en kvalifisert Windows 7, 8 eller 8.1 maskin. Du får fullversjonen av Windows 10, ikke en prøveversjon eller en lite-versjon, hvis du fullfører oppgraderingen før 29. juli 2016.

Vi hjelper deg gjerne med oppgraderingen! Ta kontakt med oss på Tlf 33 29 10 20, send oss en e-post til dinitavdeling@ags.no eller fyll ut kontaktskjema.


Kontakt oss