front

 

Hvordan tar du imot dine besøkende?

Hvordan tar du imot dine besøkende idag? Har du en ubemannet resepsjon eller du har kontor i en bygning som har flere firmaer eller flere kontorer? Da passer kanskje et besøks registrering system for deg.

Se videoen her i denne linken eller i avspilleren nedenfor.

 

Idag så tenkte jeg vi skulle si litt om besøks registrerings system.

Besøks registrering system kan f.eks benyttes hvis man har en ubemannet resepsjon eller om man f.eks er i en bygning som har flere kontorer. Og for å slippe å løpe til døren og låse opp hver gang noen f.eks ringer på eller ringer opp til deg og forstyrrer deg mitt i arbeidet.

Med et slikt system kan man plassere denne i den ubemannede resepsjonen eller i inngangspartiet til kontoret.

kiosk

systemet fungerer på en iPad, og gir dine besøkende en enkel og tidsriktig måte å registrere sin ankomst på.

som alt annet vi presenterer her hos oss i AGS It-partner så er dette selvfølgelig en sky tjeneste som alltid er oppdatert.

visitor_dashboard

Her har du enten mulighet for å legge inn de ansatte i din bedrift manuelt, eller synke den mot AD(Active Directory). Samt at det finnes en mange andre integrasjoner som du kan koble opp.

 

Integrasjoner

Vil du synkronisere forventede besøkende med kalenderen din, lagre signerte avtaler i OneDrive, eller få tilgangskontroll systemet ditt til å fungere sammen med dette systemet? Ingen problem!

integrations

Hva trenger du?

Og det som er kult er at du kan få gjort alt direkte fra en iPad. Så egentlig alt av hardware du trenger er kun en iPad. Ta bilde av dine besøkende rett fra iPad'en. De kan få en invitasjon med en QR kode som de kan skanne på Ipad'en for rask innsjekk når de kommer.

 

Taushetserklæring eller HMS avtale?

Dine besøkende kan signere dine Taushetserklæring eller helse- og sikkerhetsinstruksjoner rett på skjermen. Og du kan lagre alle signerte dokumenter direkte i systemet og OneDrive.

 

Varsler

Sørg for at dine besøkende føler seg trygge på å finne din bygning. Send dem en epost invitasjon med et kart, vei beskrivelse, PDF-vedlegg og telefonnummeret ditt for å nå deg hvis de er sent ute. Sluttresultatet? Mindre stress og et godt førsteinntrykk.

SMS påminnelser
På dagen for besøket får de besøkende en vennlig SMS påminnelse som inneholder møteopplysninger.

Så fort din besøkende har registrert seg, så vil du få en SMS samt en epost at din besøkende har kommet. Det finnes selvfølgelig en App som du kan ha for å få varsler.

20190425_101904000_iOSSamt at den også fungerer med å gi deg varsler hvis du har en Apple Watch. Alle muligheter altså!

applewatch

Systemet husker også dine tidligere besøkende, så når en besøkende har vært hos deg før så trenger de ikke fylle inn informasjon på nytt.

Hvis du vil kan du også sette opp en label skriver eller skilt skriver som skriver ut informasjonen til din besøkende, slik at de kan ha dette på seg.

badge

 


Man kan også legge til en egen leveranse knapp slik at de som kommer for å levere post eller varer til deg har en egen funksjon de kan benytte for å gi deg varsel om at en pakke eller leveranse har ankommet.

Konklusjon

Det finnes så mange nyttige funksjoner i dette systemet. Så vil du ha en effektiv og smidig løsning for besøks registrering, ta kontakt med oss for demo eller en prat rundt dette.

 

 

Se flere tips på vår Youtube kanal

Se flere smarte og nyttige tips på vår YouTube kanal!
Vi legger til nye videoer hver uke, så følg med og abonner på kanalen vår. 

Du kan se flere tips på Youtube her

Følg med på Youtube kanalen vår

Ta kontakt med oss eller meld deg på

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke 

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss