I oktober utgaven av LIVESENDINGEN blir det ekstra fokus på de ferskeste AI nyhetene som akkurat har lekket fra Microsoft. I Tillegg til Tips og Triks skal vi også ta for oss hva det egentlig betyr å være AI Ready!

Månedens IT-nyheter

Denne måneden ser vi på flere spennende nyheter om Windows og Copilot fra Microsoft. Oktober er også årets sikkerhetsmåned som er en nasjonal kampanje som arrangeres hver år for å øke bevisstheten om it-informasjonssikkerhet i bedrifter. Du kan lese mer om NSM (Nasjonal sikkerhetsmyndighet) fire grunnprinsipper for bedrifter og våre sikkerhetsløsninger med guide til hvordan du følger prinsippene her

  • Ny Windows 11 23H2 oppgradering med 150 oppdateringer og nyheter i Windows  Les mer>
  • Windows 11 Copilot lanseres men ikke i EU Les mer>
  • Copilot i nye Edge nettleseren for bedrifter i Microsoft 365 
  • Vi ser på alle mulighetene i Teams, Outlook, Word, Excel og PowerPoint med Microsoft 365 Copilot Les mer>

Microsoft Copilot SKU

 

Dette er nytt fra AGS denne måneden

Denne måneden skjer det også mye nytt hos AGS som kan være spennende for deg som kunde eller som lurer på om AGS kan være en IT-leverandør som passer for deg. 

  • Vi er stolte over at Alexander som er avdelingsleder på AGS har fått prisen som Microsoft Champion på den årlige Microsoft kåringen Partner og the Year 2023

 

Alexander Renberg Champ


Månedens Webinarer

Denne måneden ar vi litt færre Webinarer pga. høstferien men bli gjerne med på denne som handler om hvordan du kan sikre enhetene (PC, Mac og mobil) dine med Intune i Microsoft 365.


Månedens Kurs og Workshops

Denne måneden ar vi flere spennende Webinarer du kan være med på. 

Fredagstipset - Wow factor-1


Månedens Tips og Triks

I månedens tips  skal du få se hvordan du kan bruke Microsoft Loop til å sette opp en interaktiv agenda, møtereferat og dynamiske oppfølgings-oppgaver i et Teams møte. Trikset gjør at du får bedre og mer effektivt møter.

Med Loop kan du lage, dele og synkronisere komponenter, sider og arbeidsområder på tvers av ulike apper og enheter. Microsoft har integrert Loop i Teams slik at du enklere kan opprette en proff agenda, møtereferat og oppgaver.

 

 

Månedens Tema - Hva betyr det egentlig å være AI Ready!

Microsoft Copilot er en kunstig intelligens som kan hjelpe deg med å skrive epost, dokumenter, presentasjoner og mer. AI er nå det "hotteste" på agendaen. Bedriften overlever ikke uten AI hører vi på nyheter og i media. Hvordan skal bedriften forberede seg til å ta imot den nye måten å jobbe på? Mange IT-bedrifter snakker om å være AI Ready, og hvordan bedriften skal klargjøre seg for den nye "revolusjonen". Men hva innebærer det egentlig å være AI Ready?

I månedens tema tar vi opp dette

  • Hvilke tjenester eller prosesser skal du bruke AI til å forbedre eller effektivisere i bedriften?
  • Med tanke på kostander på abonnement bør du kartlegge hvem i organisasjonen som skal bruke AI og hvordan arbeidsoppgavene effektiviserer slik at du sparer tid kontra pris.
  • Du må ha en plan på opplæring av de som skal bruke AI slik at du faktisk for uttelling for verktøyene og prisen du betaler for dem.
  • Det er viktig at du klargjør dataene i bedriften med rettigheter og tilganger, slik at ansatte ikke får tilgang til sensitive opplysninger via AI som de ikke burde ha.
  • For å få full uttelling av AI i bedriften må data være tilgjengelig for Microsoft Copilot, det forutsetter at du flytter data fra lokale servere og har lagret data i skyen i f.eks Teams, Sharepoint eller OneDrive.   

New call-to-action

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

AGS Live og dine programledere

AGS Live er en livecast som arrangeres av AGS IT-partner. Vi er en norsk IT-leverandør som tilbyr skytjenester, digitalisering og Microsoft 365 løsninger.

Sendingen har ulike temaer hver måned, som for eksempel nyheter i Teams, PowerPoint, Windows 11, backup av Microsoft 365 og hvordan sette opp webinar med Teams.

AGS live er en fin måte å følge med på nyheter og lære mer om Microsoft 365 og hvordan du kan bruke det til å effektivisere og forbedre din arbeidshverdag.

 

Få Microsoft 365 levert av AGS

AGS IT-partner har spisskompetanse i implementering og support av Microsoft 365. Vi hjelper deg med skreddersydde løsninger som kan øke produktiviteten og datasikkerheten i din organisasjon med de samme prisene som hos Microsoft.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg