I Oktober utgaven av AGS LIVE får du se spennende nyheter i Teams og PowerPoint, Nasjonal sikkerhets måned, Tips og triks, en sketsj, og de tøffeste nyhetene i den ferskeste utgaven av Windows 11 22H2.

 

Månedens nyheter

Det har kommet flere tøffe nyhet til Microsoft Teams som jeg tror du vil like.

 

Nasjonal sikkerhets måned

Vi tar en ekstra kikk på den nyeste rapporten til Nasjonal Sikkerhets Myndighet. 

Her tar vi for oss resultatene i rapporten og hvordan du enklest mulig kan beskytte deg mot de de fleste av truslene.

 

Månedens webinarer og workshops

I Oktober har vi mange spennnende webinarer og workshop's du kan være med på. Alt fra sikkerhet til CRM system i skyen med Dynamics 365. Vi har også en workshop om hvordan du som daglig leder tar i bruk Microsoft 365 tjenestene i bedriften din som vi har laget sammen med Microsoft.

Her er det bare et begrenset utvalg bedrifter som kan være med, så meld deg på nå.

'

Sikkerhets webinar Tirsdag 18 Oktober kl 09.00

Du kan blant annet melde deg på et GRATIS webinar på Teams om sikkerhet med våre hyggelige kunderådgivere på Microsoft 365 - Kristian Hokland og Anders Aspelin.

Her får du vite mer om MDM (Mobile Device Management) og Intune som sikrer enhetene i bedriften. Dette er tiltak du kan iverksette med sikkerhets-verktøyene du allerede betaler for i Microsoft 365.  Absolutt verdt å få med seg. Webinaret varer ca. 30 minutter.

 

Microsoft Dynamics 365 webinar Torsdag 27 Oktober kl 09.00

Har du vurdert å skaffe et CRM system for ditt selskap? I dette webinaret skal du få vite mer om Microsoft Dynamics 365 CRM. Vi kjører demo av funksjonalitet og typiske eksempler på bruk av CRM.

Webinaret varer ca. 30 minutter., med Kristian Hokland og Katja Hansen.

 

Workshop om Microsoft 365 for daglig leder og ledere 

I Oktober har vi sammen med Microsoft Norge, gleden av å invitere utvalgte bedrifter til å bli med på en GRATIS fysisk workshop der du kan dykke dypere ned i mulighetene som Microsoft 365 tilbyr.

Her får du vite mer om hvordan du kan sikre bedriften med verktøyene som følger med Microsoft 365. Det blir fokus på hvordan vi jobber mer hybrid og fleksibelt etter pandemien, og hvordan du kan sørge for at bedriften er rustet til å takle den nye måten å jobbe på.

Vi kjører totalt 2 workshop’s med deltakere fra 5 utvalgte bedrifter pr. workshop. Workshopen varer i 90 minutter.

JGS_6383

 

 Månedens Tips og Triks

I dette tipset skal du få se hvordan du kan bruke dikteringsfunksjonen i 

Word, og automatisk gjøre det du sier om til tekst  dokumentet ditt. Microsoft har gjort tale til tekst enkelt å få til. Så med litt enkel diktering kan du  produsere tekst uten å skrive for hånd eller bruke tastatur.

 

Hvordan bruke diktering i Word

Månedens Tema

Vi sjekker ut de 5 største nyhetene i den nye versjonen av Windows 11 22H2

  • Explorer tabs i filutforsker

  • Snap Layout for plassering av programmer på skjermen

  • ClipChamp - GRATIS videoredigering innebygget i Windows 11

  • Studio Effects - Avanserte lyd og bilde AI som hjelper deg på møter

  • Oppdatert og bedre Start Meny

 Kampanje: oppgradering til Windows 11

Vi kjører vår kampanje frem til sommeren på oppgradering fra Windows 10 til Windows 11.

Mange etterspør hjelp til å oppgradere fra Windows 10 til Windows 11. Vi har selv oppgradert de fleste av våre PC’er hos AGS IT-partner til Windows 11, og er så langt veldig godt fornøyd.

Det har vært få tilbakemeldinger på problemer ute hos kunder som har oppgradert, og det samme opplever vi selv.  Vi kan klart anbefale deg å oppgradere til Microsofts nyeste og sikreste operativsystem.

Lisens oppgraderingen er GRATIS så det er kun jobben som du må betale for.

AGS LIVE A&Q 2

 

Dine programledere

Dine programledere gjennom IT-jungelen er Kristian Hokland ,Alexander Renberg og kamera-sjef Miriam Stangeland.  Månedens gjest er Anders Asplin

Du kan se AGS LIVE Q&A siste onsdagen i hver måned LIVE på her Youtube kanalen vår

Dine programledere gjennom IT-jungelen er Kristian Hokland ,Alexander Renberg og kamera-sjef Miriam Stangeland

 

AGS LIVE A&Q 4

 

AGS LIVE som podcast på Spotify

Lyst til å høre episoden i bilen eller på farten som en podcast? Ja, da er du heldig for nå ligger Podcast utgaven av månedens episode av AGS LIVE Q&A klar for deg til lyttes til på Spotify.

 

 

Se alle episode på Youtube

Nå kan du få med deg alle episodene på våre Youtube kanal. Ønsker du et tilbakeblikk på tidligere episoder, sketsjer, gjester eller tema fra våre livesendinger? Ja, da kan du enkelt finne dem her på Youtube kanalen vår.

 

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

 

 

Lyst til å komme videre med Microsoft 365, skytjenester og digitalisering?

Kunne du tenke deg å få hjelp til å komme videre med Microsoft 365 og lagring av dine data i skyen? Utforske alle mulighetene du kan ta i bruk, og få den ekstra sikkerheten som ligger i den populære pakken fra Microsoft?

Ønsker du å ta kontakt med oss for å ta en prat om Microsoft 365, sikkerhet eller drift av IT-tjenester så ring oss gjerne på 33 29 10 00, eller send en e-post til dinitavdeling@ags.no.

Kontakt oss