I MARS utgaven av LIVESENDINGEN får du ferske IT-nyheter, Tips & Triks, og vi ser nærmere på hvorfor 2-faktor-utentisering er den enkleste måten du kan beskytte deg mot Cyberangrep.

Månedens nyheter

Microsoft endrer metoden for 2-faktor autentisering fra og med Mai i år. Det betyr at du ikke lenger skal bare trykke på Godkjenn på mobil-appen men verifisere påloggingen med et tall. Les mer om denne nyheten på Microsoft. Ønsker du veiledning og hjelp til overgangen er det bare å ta kontakt med oss. 

 

Ny 2-faktor fra Microsoft

 

ChatGPT i Microsoft Bing

Microsoft har investert mye i ChatGPT og nå kan du melde deg på en venteliste på å få ChatGPT inkludert i søkemotoren Bing fra Microsoft.

 

Bing

 

 

Hundrevis av nye Emojier i Teams

Microsoft har oppdatert Teams med hundrevis av nye Emojis som du kan bruke. I Teams chatten har du nå mulighet til å benytte deg av masse nye Emojies for å utrykke dine følelser på Teams.

Sjekk ut hvor du finner og bruker de nye Emojiene i Teams

New call-to-action

Split Screen i Microsoft Edge

Ny Split Screen funksjonen i Microsoft Edge viser deg flere nettsider i nettleseren-
Når du bruker denne funksjonen deler Microsoft Edge opp skjermen slik at du får plass til 2 nettsider ved siden av hverandre. 

Se hvordan du aktiverer og bruker Split Screen i Microsoft Edge

 

Hvordan aktivere split-screen i Microsoft Edge nettleser 9

 

 

Månedens webinarer og workshops

I Mars har vi 5 spennende webinarer du kan være med på. 

 

webinarer

 

Torsdag 2. Mars kl 09.00-09.30 Microsoft Dynamics 365

Mange tror at Dynamics 365 er et CRM system, altså et salgsverktøy som skal brukes av bedrifter og avdelinger som driver med salg. CRM og salgsmodul er bare en liten del av Dynamics 365. I dette webinaret skal vi gå gjennom forskjellige moduler basert på Dynamics 365 og ser på hva mer Dynamics kan brukes til. Dette blir et mer teknisk webinar hvor vi går funksjonaliteten som vi har implementert i de forskjellige Dynamics løsningene.

Webinaret varer i 30 minutter 

 

Torsdag 9 Mars  09.00-09.30  IT-sikkerhet

Bli med Anders og Kristian på vårt populære og informative sikkerhetswebinar. I webinaret skal du få se hvordan du enkelt kan øke sikkerheten for deg og dine ansatte, ved hjelp av Microsoft 365. I tillegg får du smarte tips og råd om andre sikkerhetstiltak, som effektivt beskytter deg mot hackerangrep, identitetstyveri og svindel.

Webinaret varer i 30 minutter 

Meld deg på her

 

Torsdag 16 Mars  09.00-09.30  Smart Bedrift

Smart Bedrift er en pakke med de beste verktøyene for at du skal få en sikker, oppdatert og digital arbeidsplass. Pakken inneholder en komplett løsning for support, samhandling, produktivitet og sikkerhet basert på Microsoft 365 og andre kjente merkevarer. Med Smart Bedrift pakken kan du spare opptil 30% på prisen i forhold til å kjøpe og få satt opp tjenester enkeltvis.

Webinaret varer i 30 minutter 

Meld deg på her

 

Torsdag 23 Mars  09.00-09.30  Digital Signering med OneFlow

Med digital signering med Oneflow får du en komplett løsning for digital signering av dokumenter, avtaler, kontrakter og tilbud. I dette webinaret skal du få se en demo på hvordan du bruker en digital signerings-løsning fra Oneflow og hvordan du sender og signerer digitale avtaler, kontrakter og tilbud.

Webinaret varer i 30 minutter

Meld deg på her

 

Torsdag 30 Mars  09.00-09.30  PowerBi

Power BI er en samling med programvaretjenester, apper og koblinger som sammen transformerer dine urelaterte datakilder til sammenhengende, visuelt imponerende og interaktiv innsikt. Dataene dine kan være et Excel-regneark eller en samling av skybaserte og lokale hybride datalagre. I dette webinaret skal vi gå mer i dybden på hva Power BI faktisk er, hvordan det brukes og hvilke verdi dette gir for en organisasjon og den enkelte ansatte.

Webinaret varer i 30 minutte

Meld deg på her

 

Fredagstips 2-jpg

 

Kurs og Workshops

Vi har også laget en egen side der du kan få full oversikt over alle våre kommende KURS og WOERKSHOPS utover året. 

Her finner du workshops med inspirasjon og spennende kurs spisset mot samhandling, teams, Sharepoint og Microsoft 365

Se komplett oversikt over alle våre kurs og workshops

 

 Månedens Tips og Triks

Webinarer er populært. I månedens tips viser vi deg hvordan du kan bruke den geniale webinar funksjonen i Teams til å  enkelt lage og organisere Webinarer.

Hvorfor finne opp hjulet pånytt når du allerede har en kjempetøff måte å lage webinar på i Teams.

Se hvordan du oppretter webinar, hvordan du lager påmeldings side, og hvordan du kan promoterer og sende ut invitasjoner. Det er kjempe enkelt! 

Komplett guide til hvordan du lager webinar med Teams

 

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

 

Månedens Tema - 2-faktor-autentisering

Ved å  bruke 2-faktor autentisering stopper du 99% av cyber-angrepene mener NSM (Norsk Sikkerhets Myndighet) Vi ser nærmere på hva MFA eller 2-faktor er, hvordan du bruker det og hvor enkelt eller vanskelig det er å aktivere å få satt opp i bedriften. 

 

Dine programledere

Dine programledere gjennom IT-jungelen er Kristian Hokland ,Alexander Renberg og kamera-sjef Miriam Stangeland.  Månedens gjest er Anders Asplin

Du kan se AGS LIVE Q&A siste onsdagen i hver måned LIVE på her Youtube kanalen vår

Dine programledere gjennom IT-jungelen er Kristian Hokland ,Alexander Renberg og kamera-sjef Miriam Stangeland

 

AGS LIVE A&Q 4

 

AGS LIVE som podcast på Spotify

Lyst til å høre episoden i bilen eller på farten som en podcast? Ja, da er du heldig for nå ligger Podcast utgaven av månedens episode av AGS LIVE Q&A klar for deg til lyttes til på Spotify.

 

 

Se alle episode på Youtube

Nå kan du få med deg alle episodene på våre Youtube kanal. Ønsker du et tilbakeblikk på tidligere episoder, sketsjer, gjester eller tema fra våre livesendinger? Ja, da kan du enkelt finne dem her på Youtube kanalen vår.

 

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

 

 

Lyst til å komme videre med Microsoft 365, skytjenester og digitalisering?

Kunne du tenke deg å få hjelp til å komme videre med Microsoft 365 og lagring av dine data i skyen? Utforske alle mulighetene du kan ta i bruk, og få den ekstra sikkerheten som ligger i den populære pakken fra Microsoft?

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg