I MAI utgaven av LIVESENDINGEN får du alle de ferske nyhetene fra Microsoft samt spennende tips og triks.

Dette er nytt i Mai

 

1) Arkivering av kanaler i Teams er nå tilgjengelig

Nå kan du endelig arkivere Teams kanaler når du er ferdig med dem. Arkivering av kanaler er en smart måte å gjøre Teams mer oversiktlig ved å sortere bort informasjon som du ikke lenger har behov for at er synlig. Kanalen blir tilgjengelig for medlemmene i teamet ditt som et oppslagsverk.

Se hvordan du bruker funksjonen her

 

2) Outlook med "Follow" valg i møter

Nå får du et eget valg når du svarer på møte innkallelser der du kan velge å bare følge møtet. Perfekt når du ikke trenger å delta på møtet men gjerne vil ha informasjon om det som foregikk på møtet.

 

3) Copilot har endelig kommet på norsk.

En god nyhet fra Microsoft er at Copilot nå endelig offisielt støtter norsk. Nå kan du endelig bruke norske dokumenter og tekst når du bruker Microsofts kunstige intelligens.

4) Dropbox kommer med mange nyheter.

Som en ab Nordens største Dropbox forhandlere har vi fått mange spennende nyheter å videreformidle fra Dropbox. Dropbox øker standard kapasiteten i pakkene sine fra 5TB til 9TB. Microsoft og Dropbox samarbeider med en fornyet integrasjon mellom Dropbox og Microsoft 365 som ser veldig spennende ut. Du kan nå redigere på samme dokumenter uavhengig om du bruker Microsoft 365 eller Dropbox. Dropbox er nå integrert direkte i Microsoft Teams og Copilot kan nå benytte data som du har lagret i Dropbox som grunnlag.

 

5) Hvorfor øker prisene på Microsoft abonnement

Vi tar også for seg økende priser på Microsoft-produkter, og forklarer at dette skyldes valutaendringer og en rikere Microsoft 365-pakke. De minner seerne om å være oppmerksomme på tilbud som kan utelate Teams for å virke billigere.

 

 

New call-to-action

 

Månedens tips

I dette tipset skal du få se hvordan du lager et møte personlig oppmøte i kalenderen din. Selv om møter på Teams er den nye normalen, så er det noen ganger nødvendig eller best når møtet kjøres fysisk. 

Nå har du endelig mulighet til å definere at du ønsker personlig oppmøte når du kaller inn deltakerne til møtet. Smart for da unngår du at en eller annen dukker opp på teams når du har gjort det koselig, bestilt pizza og organisert det fysiske møtet på jobben. 

 

 

 

Månedens Webinarer

23 Mai fra kl 09.00 til 09.30 - Nye angrepstrender og nytt innen IT-sikkerhet 2024
Få med deg det siste nye innen IT-sikkerhets og angrepstrender som truer Norske bedrifter. Med hjelp av sikkerhetsekspertene i Fence AS skal du få et innblikk i de mest brukte metodene for å angripe bedrifter.

30 Mai fra kl 09.00 til 09.30 - Spennende møteromsløsninger og nyheter fra Logitech
Bli med og se hvordan du oppdatere og modernisere møterommet ditt. Vi har fått med oss Logitech Norge til å vise frem det siste og nyeste av møteromsløsninger.

Du kan lese mer om webinarene og melde deg på her>Månedens Kurs og Workshops

Denne måneden ar vi flere spennende Webinarer du kan være med på. 

Nå kan du bestille disse spennende kursene fra oss

1) Teams kurspakke med hele 9 time med innhold om Teams fordelt over 5 moduler.
Totalt 5 kurs over 9 timer som skal inspirere dine ansatte til å ta i bruk funksjonene som finnes i Teams og Microsoft 365 for å effektivisere intern kommunikasjon og skape god samhandling.

2) NYHET! AI Ready kurs for ledere! -slik klargjør du bedriften for AI verktøyene fra Microsoft
Kurset er tilpasset for ledere og handler om hvordan du skal ta i bruk Microsoft Copilot og AI teknologi i virksomheten. Hvilke grep du må gjøre før du slipper AI løs i bedriften og blant de ansatte

3) HR og Microsoft 365 kurs - hvordan bruke Microsoft 365 til å gjøre HR oppgavene enklere.
Kurs spisset mot HR leder, daglig leder, og deg med personalansvar. Her får du garantert inspirasjon til hvordan du kan utnytte mulighetene i Microsoft 365 verktøyene i hverdagen og i HR rollen.

4) Copilot workshop - kartlegging og planlegging for implementering av Copilot
Kartlegging av dine nåværende lisenser, løsninger, datasikkerhet, og tilgangs-struktur. Målet er å finne ut hva som gjenstår for å gjennomføre en vellykket integrering av Copilot og KI i bedriften.

5) NYHET! Canva kurs
Lær hvordan dere kan lage imponerende designmaler til bruk på sosiale medier, design til visittkort, presentasjoner og annet grafisk innhold dere kan bruke i bedriften.

6) NYHET! Linkedin kurs
I dette kurset skal du og dine ansatte få hjelp til å sette opp en toppklasse-profil for deres private Linkedin profiler, samt oppsett og optimalisering av bedriftsprofil for deres firma.

Du kan lese mer kurs og workshops som som du kan melde deg på her>

 

 

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

AGS Live og dine programledere

AGS Live er en livecast som arrangeres av AGS IT-partner. Vi er en norsk IT-leverandør som tilbyr skytjenester, digitalisering og Microsoft 365 løsninger.

Sendingen har ulike temaer hver måned, som for eksempel nyheter i Teams, PowerPoint, Windows 11, backup av Microsoft 365 og hvordan sette opp webinar med Teams.

AGS live er en fin måte å følge med på nyheter og lære mer om Microsoft 365 og hvordan du kan bruke det til å effektivisere og forbedre din arbeidshverdag.

 

Få Microsoft 365 levert av AGS

AGS IT-partner har spisskompetanse i implementering og support av Microsoft 365. Vi hjelper deg med skreddersydde løsninger som kan øke produktiviteten og datasikkerheten i din organisasjon med de samme prisene som hos Microsoft.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg