I Juni utgaven av AGS LIVE får du se ferske nyheter i Teams. Tips og triks, en sketsj, og hvorfor det er på tide å oppgradere til Windows 11.

 

Månedens nyheter

Denne måneden har det kommet en tøff nyhet til Microsoft Teams som jeg tror du vil like dersom du presenterer på møter i Teams. En oppdatert versjon av PRESENTER MODE gjør at du kan velge hvilken side du skal vises på over presentasjonen og ikke minst størrelse på kamera feed'en av deg selv.

I tillegg så har du en den nye arbeidsflyt appen som lar deg lage godkjennings prosedyrer på dokumenter, timelister eller andre dokumenter. Denne appen som du kan legge til i Teams kaller Microsoft Workflows.

Denne funksjonen skal vi garantert lage en video-guide til hvordan du bruker i nær fremtid.

 

 

Microsoft Teams presenter mode

Presenter mode i Teams

 

Månedens webinarer og workshops

I Juni har vi mange spennnende webinarer og workshop's du kan være med på. Alt fra sikkerhet til CRM system i skyen med Dynamics 365. Vi har også en workshop om hvordan du som daglig leder tar i bruk Microsoft 365 tjenestene i bedriften din som vi har laget sammen med Microsoft. Her er det bare et begrenset utvalg bedrifter som kan være med, så meld din interesse.

'

Sikkerhets webinar Onsdag 8 Juni kl 09.00

Du kan blant annet melde deg på et GRATIS webinar på Teams om sikkerhet med våre hyggelige kunderådgivere på Microsoft 365 - Kristian Hokland og Anders Aspelin.

Her får du vite mer om trusselbildet og en oppskrift på effektive tiltak du kan iverksette med sikkerhets-verktøyene du allerede betaler for i Microsoft 365.  Absolutt verdt å få med seg. Webinaret går på lufta Onsdag 8 Juni kl 9.00 og varer ca. 30 minutter.

 

Microsoft Dynamics 365 webinar Torsdag 16 Juni kl 09.00

Har du vurdert å skaffe et CRM system for ditt selskap? I dette webinaret skal du få vite hva du skal tenke på når bestiller et CRM system.

Vi går gjennom viktige steg i implementering av et CRM system. Vi ser på hvorfor mange CRM prosjekter ikke går som planlagt og hva som skal til for å lykkes. - Kristian Hokland og Katja Hansen.

 

Workshop om Microsoft 365 for daglig leder og ledere 

I Juni har vi sammen med Microsoft Norge, gleden av å invitere utvalgte bedrifter til å bli med på en GRATIS fysisk workshop der du kan dykke dypere ned i mulighetene som Microsoft 365 tilbyr.

Her får du vite mer om hvordan du kan sikre bedriften med verktøyene som følger med Microsoft 365. Det blir fokus på hvordan vi jobber mer hybrid og fleksibelt etter pandemien, og hvordan du kan sørge for at bedriften er rustet til å takle den nye måten å jobbe på.

Vi kjører totalt 6 workshop’s med deltakere fra 5 utvalgte bedrifter pr. workshop. Workshopen varer i 90 minutter.

JGS_6383

 

 Månedens Tips og Triks

I dette tipset skal du få se hvordan du kan låse opp Teams slik at du får alle de spennende nyhetene og oppdateringene litt før alle andre.

Har du lurt på hvorfor noen har nye muligheter i Teams som du ikke har tilgang til på din Teams.

Dette kommer ofte av at de har aktivert forhåndsvisning av nye funksjoner i Utvikler modus.

Da låser du nemlig opp Teams slik at du kan få alle de spennende nye funksjonene og oppdateringene før alle andre som bare har vanlig utgave av Teams.

Det tar bare noen få klikk å aktivere utvikler modus..

å nyheter og oppdateringer i Teams med utvikler modus 4-1

 

 

Månedens Tema

Hvorfor oppgradere fra Windows 10 til Windows 11. Hvorfor kan det være lurt å oppgradere nå et halvt år etter lanseringen av Microsoft nyeste operativsystem.

1. Windows 10 er 7 år gammelt – kom ut 29. juli 2015.

Mye har skjedd siden 2015, vi har blant annet vært igjennom en pandemi som har endret mye på måten vi jobber.  Sikkerhet og mobilitet har blitt mer viktig etter pandemien. Vi bruker mye mer hjemmekontor i forhold til bare å være på kontoret. Mye av dette ble ikke tenkt på da Windows 10 kom ut, og Windows 11 er bedre forberedt på disse endringene i måten å jobbe på.

2. Windows 11 er den beste polerte utgave av Windows 10.

Windows 11 er den voksne utgaven av Windows 10. "Mindre støy, rot og kaos" som Microsoft sier selv. Ser penere ut, menyer og kontrollpanel er bedre utført og det er enklere å navigere seg rundt. Ta f.eks det Innebyggede verktøyet for å håndtere flere skjermer som Microsoft kaller Windows Snapping tool, som er en perfekt måte å jobbe med flere vinduer.

3. Windows 11 – det sikreste operativsystemet fra Microsoft

Det nyeste er det sikreste? Windows 11 har vært på markedet i et halvt år og rukket å kvitte seg med de fleste barnesykdommene. Det nyeste operativsystemet blir ofte sett som den sikreste plattformen når disse er luket ut. 


4. Raskere oppdateringer

Oppdateringene er ikke redusert i størrelse slik at oppdateringer går raskere. Uansett liker vi at oppdateringer raskere med minst mulig ventetid.


5. Gratis lisensoppgradering

Lisensoppgraderingen er GRATIS. Selv om Microsoft stiller litt høyere krav til hva som kan oppgraderes, så er lisensen for selve oppgraderingen GRATIS for de som har en maskin som kan oppgraderes. Ønsker du hjelp til selve oppgraderingen så kan du få hjelp til det av oss.

 

 Kampanje: oppgradering til Windows 11

Vi kjører vår kampanje frem til sommeren på oppgradering fra Windows 10 til Windows 11.

Mange etterspør hjelp til å oppgradere fra Windows 10 til Windows 11. Vi har selv oppgradert de fleste av våre PC’er hos AGS IT-partner til Windows 11, og er så langt veldig godt fornøyd.

Det har vært få tilbakemeldinger på problemer ute hos kunder som har oppgradert, og det samme opplever vi selv.  Vi kan klart anbefale deg å oppgradere til Microsofts nyeste og sikreste operativsystem.

Lisens oppgraderingen er GRATIS så det er kun jobben som du må betale for.

AGS LIVE A&Q 2

 

Dine programledere

Dine programledere gjennom IT-jungelen er Kristian Hokland ,Alexander Renberg og kamera-sjef Miriam Stangeland.  Månedens gjest er Anders Asplin

Du kan se AGS LIVE Q&A siste onsdagen i hver måned LIVE på her Youtube kanalen vår

Dine programledere gjennom IT-jungelen er Kristian Hokland ,Alexander Renberg og kamera-sjef Miriam Stangeland

 

AGS LIVE A&Q 4

 

AGS LIVE som podcast på Spotify

Lyst til å høre episoden i bilen eller på farten som en podcast? Ja, da er du heldig for nå ligger Podcast utgaven av månedens episode av AGS LIVE Q&A klar for deg til lyttes til på Spotify.

 

 

Se alle episode på Youtube

Nå kan du få med deg alle episodene på våre Youtube kanal. Ønsker du et tilbakeblikk på tidligere episoder, sketsjer, gjester eller tema fra våre livesendinger? Ja, da kan du enkelt finne dem her på Youtube kanalen vår.

 

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

 

 

Lyst til å komme videre med Microsoft 365, skytjenester og digitalisering?

Kunne du tenke deg å få hjelp til å komme videre med Microsoft 365 og lagring av dine data i skyen? Utforske alle mulighetene du kan ta i bruk, og få den ekstra sikkerheten som ligger i den populære pakken fra Microsoft?

Ønsker du å ta kontakt med oss for å ta en prat om Microsoft 365, sikkerhet eller drift av IT-tjenester så ring oss gjerne på 33 29 10 00, eller send en e-post til dinitavdeling@ags.no.

Kontakt oss