I årets første utgave av LIVESENDINGEN ser vi fremover på hva som kommer i 2024 og oppsummerer høydepunktene i 2023. I tillegg får du som vanlig se tips og triks og spennende nyheter fra Microsoft.  

Høydepunktene i 2023


Du får høre mer om Logitechs møteromsløsning der du får en ny måte å være mer til stede i møter på. Her får du også se et videoklipp av Logitech-løsningen som gjør det mulig å se alle deltakerne rundt bordet

Microsoft Cloud Champion 2023 og miljøfyrtårn

De nevner at de vant Cloud Champion-prisen fra Microsoft for å spre ordet om skytjenester i 2023. Vi ble miljøfyrtårns bedrift og merker at flere bedrifter ønsker en IT-leverandør som har en tydelig miljøprofil.

Nye versjoner av Teams og Outlook

De snakker om de nye versjonene av Teams og Outlook som de har brukt og likt

 

Trinnregistering i Windows - Lag opplæring og dokumentasjon GRATIS 14

 

AI den store nyheten i 2023


I Livesendingen snakker vi om de forskjellige versjonene av AI som Microsoft tilbyr, for eksempel AI i Windows, AI i Edge og AI i Microsoft 365. Vi ser på kravene og kriteriene for å få AI i Microsoft 365, som er svært høye og ikke egnet for de fleste norske virksomheter foreløpig. Vi tar opp behovet for å være AI-klar og å ha kontroll over dataene og tilgangen til AI

Vi snakker om fordelene med AI i Outlook, som kan opprette og svare på e-post automatisk ,og om AI i Teams-chat, som kan oppsummere møter og få tilgang til informasjon fra Microsoft 365.

 

New call-to-action

Nyheter og trender i 2024

  • Vi snakker om den nye funksjonen ved arkivering av Teams-kanaler, som gjør det mulig å lagre gammel informasjon og unngå rot. 
  • Vi ser på den nye versjonen av Planner, som inkluderer funksjoner fra Project Web, for eksempel Gantt-diagrammer og tidssporing
  • Den nye SharePoint Premium, som har mer funksjonalitet i AI
  • Til sist men ikke minst den nye Copilot for Microsoft 365, som kan lage enkle presentasjoner og dokumenter med AI
 

Fredagstipset - Wow factor-1


Månedens tips

I månedens tips skal du få se hvordan du kan bruke Microsoft Copilot i Edge til å lage et automatisk sammendrag av et stort PDF dokument.

Microsoft har bygget Copilot direkte inn i nettleseren din. Har du Microsoft 365 så er du ekstra heldig. Da kan du nemlig bruke bedriftsutgaven av den tøffe nettleseren til Microsoft. Denne er ekstra sikker og deler ikke informasjonen som du laster opp i AI motoren.

 

 

Månedens Webinarer

11 Januar fra kl 09.00 til 09.30 kan du bli med på webinaret om sikkerhet, som dekker hvordan man får kontroll over alle enhetene i selskapet og automatiserer sikkerheten
18 Januar fra kl 09.00 til 09.30 har vi webinar om hvordan du kan redusere risikoen for phishing-angrep, som dekker hvordan man kan trene og teste de ansatte om hvordan man unngår å klikke på ondsinnede lenker
25 Januar fra kl 09,00 til 09.30 Kan du se webinaret om å få full kontroll over salgsavdelingen med Dynamics 365, som dekker hvordan man bruker CRM-systemet til å administrere kunder og prosjekter

Du kan lese mer om webinarene og melde deg på her>Månedens Kurs og Workshops

Denne måneden ar vi flere spennende Webinarer du kan være med på. 

Nå kan du bestille disse spennende kursene fra oss

  • Teams kurspakke med hele 9 time med innhold om Teams fordelt over 5 moduler.
  • AI Ready kurs! -slik klargjør du bedriften for de nye AI verktøyene fra Microsoft
  • HR og Microsoft 365 kurs - hvordan bruke Microsoft 365 til å gjøre HR oppgavene enklere.

Du kan lese mer kurs og workshops som som du kan melde deg på her>

 

 

8Hvordan lage webinar i Microsoft Teams 00

AGS Live og dine programledere

AGS Live er en livecast som arrangeres av AGS IT-partner. Vi er en norsk IT-leverandør som tilbyr skytjenester, digitalisering og Microsoft 365 løsninger.

Sendingen har ulike temaer hver måned, som for eksempel nyheter i Teams, PowerPoint, Windows 11, backup av Microsoft 365 og hvordan sette opp webinar med Teams.

AGS live er en fin måte å følge med på nyheter og lære mer om Microsoft 365 og hvordan du kan bruke det til å effektivisere og forbedre din arbeidshverdag.

 

Få Microsoft 365 levert av AGS

AGS IT-partner har spisskompetanse i implementering og support av Microsoft 365. Vi hjelper deg med skreddersydde løsninger som kan øke produktiviteten og datasikkerheten i din organisasjon med de samme prisene som hos Microsoft.

New call-to-action

Jeg er interessert, ta kontakt med meg