cropped-istock_000020657478large-e1393327016906
Torsdag 29. november arrangerte AGS dinitavdeling sitt årlige høstseminar. Tema for seminaret var nettskyen og nye it verktøy som gir store muligheter for små og mellomstore bedrifter. Nettskytjenestene gir SMB markedet avanserte løsninger som før har vært forbeholdt større bedrifter til en rimelig penge.

Seminar2012

På seminaret ble det blant annet vist frem kundecaset Tjæralin som har tatt i bruk nettskyen og integrert tjenesten Sharepoint Online fullt ut i sine forretningsprosesser. Frode Hoen fra Tjæralin imponerte med sin avanserte løsning og ga inspirasjon til deltagerne til å se på egne tilpassede løsninger. En annen kundecase som ble presentert var Vestfoldmuseene som har tatt i bruk flere av Microsoft nettskytjenestene og optimalisert og kostnadsredusert IT driften.

Vi er klare for Windows8


På seminaret deltok Microsoft med Cloud Sales Manager Olav Raaen. Han fortalte om lanseringen av nye produkter der fellesnevner er nettskyen og hvilket fremtidsbilde Microsoft har av IT verdenen. I tillegg viste han operativsystemet Windows 8, som blir motoren i vår nye IT hverdag.

img_hero-z1


AGS er HP partner, og Kristin Alnes Myren fra HP viste ny hardware som blant annet alt i ett maskiner med ny design hvor alt er tynnere, lettere og med touch funksjon optimalisert for Windows 8. Tilslutt på programmet demonstrerte AGS ulike funksjoner og muligheter i Sharepoint Online og kundehåndteringssystemet Microsoft Dynamics CRM Online.
Vi fikk også besøk av TV-Vestfold som laget en flott reportasje fra seminaret.

AGS takker alle bidragsytere og deltagere for et meget godt gjennomført seminar. Vi gleder oss allerede til neste seminar til våren. Utover i desember vil vi på bloggen presentere oppsummeringer av det enkelte innlegget som ble presentert på seminaret. Følg med!