powerpointplay

I dette fredagstipset skal du få se hvordan du kan lage en salgsvideo som du kan ha på din nettside, på youtube eller som nedlastning på hjemmesiden din. Video er i skuddet og er populært til bruk i markedsføring og kampanjer. Men ikke alle har mulighet, tid eller ressurser til å lage en video om firma, produktet eller tjenesten du selger. I fredagstipset denne gangen skal du få se hvordan du kan få dette til ved å bruke et velkjent verktøy som du sikkert allerede har.

Se videoen i avspilleren nedenfor eller klikk på denne linken

 


 

Bruk verktøyene du allerede har
Mange bedrifter bruker Office pakken til Microsoft daglig og har kanskje også et Office 365 abonnement og tilgang til den siste versjon av kontorpakken til Microsoft. I denne pakken ligger et velkjent verktøy som nå har kommet i en ny og bedre versjon. Du bruker sikkert Powerpoint i dag, og de fleste har er en Powerpoint presentasjon. I dette tipset skal du få se hvordan du lager din Powerpoint presentasjon om til en video.

powerpoint2016


Enkelt å få til i full HD kvalitet

I Powerpoint 2016 har du nå mulighet til å enkelt lage en slik video i full HD kvalitet, det hadde du ikke på tidligere versjoner av Powerpoint.
Du skal få se hvordan du kan kjøre presentasjonen i ditt tempo med alle overganger og slides, og lage en tøff salgsvideo.
Med Powerpoint kan du enkelt lage animasjoner, overganger og effekter som du får med i videoen, du trenger derfor ikke være ekspert på videoredigering for å få dette til.

Har du en gammel versjon av Office pakken?
Har du en eldre utgave av Office pakken eller du ikke har oppgradert til Microsoft Office 2016 ennå? Office 2016 følger med i Office 365 pakkene til Microsoft. Du kan lese mer om Microsoft Office 365 her.

Har du ikke Office 365, eller du ønsker å finne ut mer om hva du kan bruke Office 365 til så ta kontakt med oss.

Send oss ditt tips
Har du et godt tips til oss som kan gjøre it-hverdagen bedre for alle oss andre.
Send oss ditt tips på tips@ags.no eller post på vår Facebook side her.

Få med deg flere fredags tips
Gå inn på vår Youtube side og få med deg flere nyttig tips.
Vi legger inn ny video hver fredag så følg med og abonner på kanalen vår.

Du finner oss på Youtube her

Lær mer om Office 365 og andre smarte it-løsninger som gjør hverdagen din litt enklere.
Klikk deg inn på http://ags.no

Ta kontakt med oss

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss