ags_blogg1
Fredag 24. mai var nesten hele AGS dinitavdeling på Hamar besøk hos Virosafe Norge. I tillegg til Microsoft og HP er Virosafe Norge en av våre viktigste samarbeidspartnere og leverandører. I et tiår nå har Virosafe Norge levert oss og våre kunder panda antivirus og sikkerhetsprodukter.

Norsk support.

For oss på AGS dinitavdeling er det viktig at vi har norsk støtte og support på produktene vi leverer, og at vi har et nært samarbeid med vår leverandør.
Vi har  gjennom de siste 10 årene  fått en fantastisk god oppfølging og støtte fra Virosafe Norge på Panda Antivirus. Hjelpen er aldri langt unna, og man gir seg aldri før problemet er løst, og det er slike leverandører og produkter vi ønsker å satse på.

Nye produkter

Vi vil nå utvide vår produkt portefølje med nye produkter levert av Virosafe Norge.

2013-05-24 14.36.10

Vi hadde en flott dag på Hamar sammen med Virosafe der vi fikk en full gjennomgang av de nye produktene.

Backup er mer en bare kopi av filer.

Mange tror nok at backup av filer og data er en tilstrekkelig backup løsning, men når disken ryker på serveren og ingenting fungerer er det lett å se at det å komme opp igjen kanskje ikke er så lett som man hadde trodd. Tiden det tar å komme opp igjen er ofte ikke med i beregningen, og når timer blir dager ja da er det ikke lett. Hvordan ville det være å ha et system som kan få opp igjen serveren din på 5 minutter? Her kan du se hvordan Askim Mekaniske løste deres backup utfordringer.

Se gjerne flere av våre kundehistorier her på Youtube

AGS dinitavdeling har allerede nå levert Storagecraft til bedrifter, advokatkontorer, tannleger og legekontorer med veldig bra resultater. Dette fungerer i praksis!
Har du tape backup idag, er det nå på tide å få ut denne gammeldagse løsningen. Ta kontakt med oss på 33 29 10 20 eller se våre websider for mer informasjon.

Antivirus er ikke lenger nok.

I dagens trusselbilde holder det ikke lengre å bare ha en oppdatert antivirus løsning. Med et uendelig mas om Java oppdateringer, nye versjoner av Adobe PDF, og oppdateringer til Windows og Office er det nesten en heldags jobb å holde maskinen sikker og oppdatert. Tenk dersom noen kunne bare gjort dette for deg, enkelt og greit på kort tid uten at du behøver å merke det engang? Vi kan, og fra og med høsten vil vi lansere et helt nytt konsept som vil spare alle våre kunder for kostnader, tid og ressurser.

Vil du vite mer?

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.

Kontakt oss