clickshare_click_mr

Vi vil takke 3C Technology som hadde et flott innlegg på vårt Vårseminar den 25.april. Pål Sigvaldsen og Tom Gustav Stene Skaug var noen av de som  representerte 3C Technology også med egenstand der de fikk vist frem flere av sine produkter og løsninger. les mer om 3C Technology på deres hjemmeside.


 

Gjesteinnlegg fra 3C Technology.

"Vi vil takke for et interessant og svært profesjonelt gjennomført seminar på Bakkenteigen. Som kunde og samarbeidspartner til AGS fikk vi spennende foredrag, samtidig som vi fikk presentere vår erfaring med Microsoft Lync, samt fortelle om og vise våre erfaringer og løsninger innen den teknologiske utviklingen i et møteroms-perspektiv. På en stand utenfor auditoriet viste vi touch-skjerm til møterom, digital skilting og trådløs bilde- og lyd visning med Barco Clickshare.

barco_clickshare_banner

Sistnevnte produkt var det som vakte mest interesse, og muligheten for å vise bilder fra PC, Mac og Ipad trådløst og enkelt fascinerte mange av gjestene. Vi vil tilby denne løsningen til en kampanjepris til AGS’ kunder. Veil pris kr 42 200. Kampanjepris kr 37 900 eks mva og frakt ved bestilling innen 30/5."

3C Technology Presentasjon.

Vi har også lagt ut hele presentasjonen til 3C Technology så du kan laste den ned.

3C Technology Powerpoint Presentasjon
3C Technology Presentasjon

 

Lync Online og Office 365.

Ønsker du også å ta i bruk Lync Online for å bedre kommunikasjon og samhandling i din bedrift. Vi kan vise deg hvordan du kan kutte kostnader og gjøre veien kortere mellom dine medarbeidere, kundene dine og ikke minst dine partnere. Lync Online er en del av Office 365 pakken til Microsoft. Lync Online koster svært lite men kan til gjengjeld gjøre svært mye for deg.  I samarbeid med 3C Technology kan nå også AGS dinitavdeling levere komplette møteroms løsninger for din bedrift.  Ta en kikk på våre websider eller ta kontakt med oss.