windows-8-1
17. oktober 2013, ganske nøyaktig ett år etter at vi lanserte Windows 8, kom Windows 8.1. Windows 8.1 er en gratis oppgradering som er tilgjengelig for ned lasting i Windows Store for alle eksisterende brukere av Windows 8. I den nye versjonen har vi tatt hensyn til tilbakemeldingene vi har fått fra våre kunder og gjort flere små forbedringer som til sammen gjør Windows 8.1 til et enda bedre operativsystem.

Noen av de viktigste endringene vi har gjort er:

  • Startknappen er tilbake - Startknappen er på samme sted som tidligere og tar deg rett til startmenyen.
  • Enklere å logge ut/skru av PCen – Ved å høyreklikke på startknappen får du valget om å logge ut eller skru av
  • Boot til Desktop – Du kan velge å gå rett til desktop når maskinen starter opp, i stedet for å gå innom startmenyen.
  • Bedre Søk – Søkefunksjonaliteten har blitt bedre. Det integrerte søket gjør at du kan søke i dokumenter, applikasjoner, intranett og internett sider samtidig.
  • Bedre Windows Store – Windows Store har blitt mer brukervennlig og det er enklere å finne frem til de appene du ønsker.
  • Assigned Access – Assigned Access gjør det mulig å låse en applikasjon til en bruker.
  • Workplace Join – Med Workplace Join kan bedriften gi PCer/nettbrett tilgang til utvalgte interne ressurser uten å melde de inn i domene.

Har du fortsatt Windows XP?

 Windows-XP-help

8. april 2014 slutter vi å supportere Windows XP. I praksis betyr det blant annet at sikkerheten for for disse PCene ikke lenger blir ivaretatt, komptatibilitetsutfordringer vil kunne oppstå og det vil ikke lenger være mulig å få support fra Microsoft. Det er også verdt å merke seg at Nye Office ikke er kompatibelt med XP. Kunder som ønsker å ta i bruk nyeste versjon av Office må dermed bort fra Windows XP.

 

Renate Endal
Renate Endal
Partner Sales Executive
Microsoft Norge