Besøk-HPE-London

Året er 2017 og vi markerer 10 års samarbeid mellom Jotron og AGS-IT partner. Disse årene bærer preg av et tett og godt samarbeid og vi er svært stolte over hva vi har oppnådd. I forbindelse med dette jubileet var vi så heldige å bli invitert til HPE's hovedkvarter i London, hvor vi fikk omvisning og presentasjoner i deres Business Customer Center.

 

vi feirer HPE hovedkvarter i London

 

Under besøket fikk vi en innføring i den nye HPE Gen10 serverløsningen med særlig vekt på sikkerhet, hvor de er best i klassen! I den digitale tidsalderen vi nå er en del av, vil bedrifter bli utfordret på helt nye måter enn tidligere. Viktigheten av å levere tjenestene raskere uten å gå på bekostning av sikkerhet, fleksibilitet eller økonomi er alle viktige elementer for å kunne være konkurransedyktig. Vi er overbevist om at HPE kan levere på alle punkter og nevner «Silicon Root of Trust» som et bemerket nøkkelord. Mer om dette vil vi komme tilbake til i et eget blogginnlegg.

HP Enterprise investerer enorme summer i forskning og utvikling, der sikkerhet og kunstig intelligens er viktige fokusområder. Det vi kan si, er at det er utrolig mye spennende som vil skje i nærmeste fremtid, men på dette tidspunkt er det dessverre lite spesifikt AGS IT-partner får lov til å videreformidle.

 

vi feirer

Vi ønsker å rette en stor takk til HPE for denne muligheten! Jotron og vi er enige om at dette var en flott og lærerik tur, og vi ser frem til spennende og nyttige HPE produkter i årene fremover. Samtidig vil vi også takke Jotron for 10 flotte år. Vi gleder oss over videre samarbeid og videre utvikling i årene fremover.

Ta kontakt eller meld deg på vårt nyhetsbrev

Nå kan du automatisk få ferske og spennende IT nyheter og tips fra vår blogg hver uke.

Ring oss på 33 29 10 00, send en e-post til dinitavdeling@ags.no eller bruk kontaktskjema.


Kontakt oss